Ponturi Pariuri Fotbal Leeds vs PresTon

BETFAIR SPORTSBOOK

Ziua bună !!


cota2.ro

  Liderii campionatului Leeds United vor fi favoriți pentru a avansa în runda a 3 - a a Cupei Ligii, se vor confrunta cu echipa Preston North End ,pe stadionul Elland Road, astăzi la ora 21:45


  Cupa Ligii nu este în nici un caz principalul obiectiv pentru Leeds , își îndreaptă atenția asupra revenirii la Premier League după o absență de 14 ani, cu toate acestea vor fi dornici să mențină forma și mentalitatea lor câștigătoare pe care o au în acest moment. De asemenea, este posibil ca oaspeții să se concentreze mai mult meciul din campionat de acasă cu Bolton, pe care ei trebuie să-l câștige cu disperare , pentru a urca pe o poziție mai confortabilă.

  

Info #Leeds

 

 -  au câștigat ultimele opt partide jucate acasă 

 -  au câștigat, două din ultimele trei meciuri de acasă împotriva Preston

 -au pierdut doar unul dintre ultimele lor șase meciuri impotriva lui Preston


-Adam Forshaw este singurul absent major pe termen lung pentru Leeds ,dar antrenorul Marcelo Bielsa este hotărât să sune schimbările pentru această partidă. 

-Kemar Roofe, Pablo Hernandez și Luke Ayling sunt doar trei care probabil vor fi odihniți, în timp ce Patrick Bamford, Lewis Baker și Jamie Shackleton vor intra în linia de start.


Info #Preston 


- în ultimele trei meciuri jucate acasă la Leeds aceastia nu au câștigat niciodată 

- antrenorul Alex Neil va face probabil câteva schimbări, așa cum a făcut în prima rundă. Chris Maxwell ar putea să ia mănușile de la portarul regulat Declan Rudd, în timp ce Graham Burke, care a înscris în ultima rundă împotriva lui Morecambe, ar trebui să înceapă în față alături de Louis Moult.


Aceastea fiind spune pronosticul oferit pentru această partidă este : Echipa Gazdă Câștiga!


Vă urez succes ☑️

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Leeds vs PresTon
Pronostic:
Echipa Gazdă Câștiga
Cota
2.00
Cota finala: 2.00
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro