Ponturi Pariuri Fotbal Gaz Metan vs Universitatea Craiova

BETANO

Cred că vom avea un meci spectaculos și deschis la Mediaș. De aceea, mizez pe o cotă de 2.35 la BETANO pe goluri în ambele porți!

 

cota2.ro

Gaz Metan a impresionat în acest debut de campionat. Echipa antrenată de Mihai Teja a marcat de 8 ori în 7 etape. Meciul cu CFR a fost primul din ultimele 11 disputate pe teren propriu în care nu a reușit să înscrie. De asemenea, pe cât de eficienți au în atac, pe atât de permisivă a fost apărarea: Gaz Metan a primit nu mai puțin de 6 goluri în cele 4 meciuri jucate pe teren propriu în acest sezon.

 

Universitatea Craiova este cea mai ofensivă echipă din Liga 1, după liderul FCSB. Echipa lui Devis Mangia a marcat nu mai puțin de 8 goluri în ultimele două meciuri din Liga 1. Nici apărarea oltenilor nu a fost de speriat: craiovenii au primit gol în 5 din cele 7 meciuri jucate în Liga 1.

 

Cred că sunt destule premize să vedem goluri la acest meci, mai ales că Gaz Metan joacă destul de ofensiv iar Universitatea are ocazia de a trece pe locul doi sau chiar să egaleze liderul, dacă FCSB pierde la Cluj.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Gaz Metan vs Universitatea Craiova
Pronostic:
ambele marchează și peste 2.5 goluri
Cota
2.35
Cota finala: 2.35
Profit: 6.75
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro