Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.36

BETANO

Am combinat trei cote mici de astăzi la BETANO:


cota2.ro

Viitorul - Hermannstadt. Viitorul a avut cei mai mulți jucători convocați la loturile naționale dintre toate cluburile din Liga 1 și e posibil să vedem câțiva jucători menajați și/sau obosiți. În cele cinci meciuri jucate până acum pe teren propriu, Viitorul nu a marcat niciodată mai mult de două goluri și e greu de crezut că o va face în această partidă, în care Hermanstadt se va apăra pe două linii. Sibienii au pierdut toate cele trei deplasări de până acum și au înscris o singură dată.

pont: 1X și sub 3.5 goluri 1.44

de încercat: nu înscriu ambele și sub 2.5 goluri 2.12


Girona - Celta Vigo. Se întâlnesc două echipe cu stiluri ofensive și, foarte probabil, vom vedea un meci deschis. Girona nu a marcat decât două goluri în trei meciuri, dar e de menționat faptul că a jucat, în ultimele două etape, cu Real Madrid și Villarreal, pe care a învins-o, de altfel, chiar în deplasare. Celta a început foarte bine sezonul cu nu mai puțin de cinci goluri marcate și e deja pe locul trei, dar e o echipă care, în general, suferă în deplasări: până la victoria cu Levante din etapa a doua, avea 7 deplasări consecutive fără victorie, din care pierduse 6.

pont: peste 1.5 goluri 1.26

de încercat: 1X și peste 1.5 goluri 1.88


SPAL - Atalanta. Cele două echipe au început încurajator sezonul cu 6 puncte din 9 posibile. Atalanta a marcat deja 7 goluri: patru cu Frosinone și trei pe terenul Romei. Echipa lui Gasperini a marcat în 12 din ultimele 14 deplasări din Serie A. La echipa gazdă evoluează nu mai puțin de patru jucători (toți de atac) care vor fi foarte motivați să înscrie împotriva fostului club: Paloschi, Petagna, Kurtic și Floccari.

pont: gol Atalanta până în minutul 80 1.30

de încercat: X2 și ambele marchează 2.30

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Viitorul vs Hermannstadt
Pronostic:
1X și sub 3.5 goluri
Cota
1.44
Girona vs Celta Vigo
Pronostic:
peste 1.5 goluri
Cota
1.26
SPAL vs Atalanta
Pronostic:
gol Atalanta până în min. 80: DA
Cota
1.30
Cota finala: 2.36
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro