Ponturi Pariuri Tenis Al-Ahly Cairo vs Horoya AC

BETANO

Al-Ahly Cairo - Horoya AC

Cred ca formatia din Guineea poate produce o noua surpriza astazi, dupa ce a lasat-o acasa pe Mamelodi in ultimul meci al grupelor, s-a calificat de pe locul 2, dupa un meci de 0-0.

cota2.ro

Acelasi a fost scorul si in meciul tur, in care egiptenii si-au creat mai multe ocazii de gol. Al-Ahly este lovita de accidentari, vor lipsi 5 jucatori (2 fundasi, un mijlocas si doi atacanti), insa cu toate astea antrenorul spune ca echipa lui va fi pregatita astazi, ca jucatorii care vor fi introdusi vor da totul pe teren.

Egiptenii au castigat acasa cu 4-3 in grupe, impotriva unei formatii din Uganda, cota sa castige era 1.15.


Horoya are jucatori tineri, foarte rapizi, este de asteptat sa joace cu 3 atacanti.

Ma astept sa inscrie, iar acest lucru inseamna ca Al-Ahly sa dea cu un gol mai mult.

Consider ca Horoya se va califica mai departe, aceasta a pierdut doar 3 meciuri din ultimele 27, din toate competitiile, increderea jucatorilor este mare.


Lucruri destul de dubioase s-au intamplat in aceaste sferturi de finala, daca ar fi fost si vreo echipa din Swaziland as fi zis ca au ingropat amulete in teren, sa le aduca noroc.

Toate cele 3 echipe care au jucat acasa au fost eliminate din competitie.

  • ES Tunis a castigat in deplasare cu 1-0, desi in acest an a primit gol in ambele intalniri de pe terenul lor, 2-1 si 3-2.
  • Mazembe nu a reusit sa castige ieri acasa cu Primeiro de Agosto, desi avea cota 1.40 la victorie, meciul s-a terminat 1-1, a ratat doua penatlyuri, iar doua goluri le-au fost anulate pe motiv de offside si fault in atac.
  • Wydad a pierdut cu 0-1 la Setif, iar aseara nu a reusit sa inscrie acasa in fata unui stadion plin, desi au avut 20 de ocazii de gol, 11 suturi au fost pe poarta.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Al-Ahly Cairo vs Horoya AC
Pronostic:
Se califică - Horoya AC
Cota
4.30
Cota finala: 4.30
Profit: -6.00
Stake: 6
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro