Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 6.23

BETANO

Deportes Valdivia - Magallanes

Valdivia este pe locul 3, la 5 puncte de lider, care va promova direct in prima liga. Are 37 de goluri inscrise si 28 primite, in 23 de meciuri. Va intalini fromatia de pe locul 9, care spera sa prinda play-off-ul.

cota2.ro

Au mai ramas 6 etape si ambele echipe vor iesi la joc. Au castigat 4 din ultimele 5 meciuri, ma astept sa inscrie ambele astazi.

 

CA Tigre - CA Huracan

Tigre a inceput campionatul cu 3 egaluri de 2-2, a urmat o victorie cu 2-0 in deplasare si o infrangere cu 0-3 in etapa trecuta, tot in deplasare.

Huracan vine dupa 2 victorii consecutive, iar o noua victorie ar urca-o temporar pe locul 2. Cota este buna pe gol de ambele parti, mai ales ca s-a intamplat in cele doua meciuri de acasa ale gazdeor si cele doua din deplasare ale oaspetilor.


San Martin Tucuman - Argentinos Juniors

Formatia gazda a promovat in acest an dupa ce a castigat play-off-ul, 5-1 la general cu formatia de pe locul 5.

Se afla pe locul 24 dupa 4 etape, cu 2 goluri inscrise si 5 primite, insa nici adversarul de astazi nu sta prea bine, este cu 4 locuri mai sus, dar a jucat cu un meci mai mult.

De la San Martin Tucuman vor lipsi 3 jucatori (un fundas, un mijlocas si un atacant), si avand in vedere forma slaba din ofensiva, dar si defensiva oaspetilor care au primit doar 2 goluri, consider ca vor avea probleme sa marcheze. Voi miza sa execute minim 5 cornere. Acasa nu a mai pierdut de 13 meciuri, iar suporterii ii vor impinge in atac.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Deportes Valdivia vs Magallanes
Pronostic:
Ambele echipe înscriu - Da
Cota
1.73
CA Tigre vs CA Huracan
Pronostic:
Ambele echipe înscriu - Da
Cota
2.00
San Martin Tucuman vs Argentinos Juniors
Pronostic:
San Martin Tucuman Cornere - Peste 4.5
Cota
1.80
Cota finala: 6.23
Profit: -4.00
Stake: 4
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro