Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 4.02

BETANO

Supersport United - Black Leopards

Black Leopards vine dupa 2 infrangeri consecutive, in ultimul meci au jucat pe stadionul lor, din Thohoyandou, unde au fost prezenti 18.000 de suporteri, insa au pierdut cu 0-1 in fata formatiei de pe locul 2. In deplasare are 4 meciuri consecutive de 2-2, le-am inclus si pe cele doua din play-off. Are jucatori ofenisvi buni, precum Musonda, iar apararea este slaba.

cota2.ro

Supersport are o medie de 2.2 goluri pe meci, in ultimele doua meciuri de acasa a remizat 2-2 cu Kaizer si a invins cu 2-1 o formatie din partea de jos. Are nevoie de o victorie astazi pentru a creste moralul jucatorilor, inainte de finala din 8 Cup, de saptamana viitoare. Daca va inscrie nu cred ca se va opri, in plus ma astept sa inscrie si oaspetii, cred ca vor fi minim 3 goluri.


Gremio RS - Ceara Fortaleza

Ambele formatii vor avea jucatori indisponibili, oaspetii 6, iar gazedele 4. Probleme lui Gremio vor fi in ofensiva, de unde vor lispi 3 dintre cei mai buni atacanti, si un mijlocas. Cu 9 etape inainte de final, Ceara da semne de revenire, a obtinut 10 puncte in ultimele 4 meciuri, se afla pe ultimul loc retrogradabil, insa la doar un punct distanta de formatia de deasupra. In deplasare a pierdut doar 1 din ultimele 5 meciuri.

Gremio va urca pe loc de Copa Livertadores daca va castiga, ma astept sa atace tot meciul, insa avand in vedere problemele pe care le va avea in ofensiva, nu cred ca vor baga rapid mingea in plasa. Voi miza sa aiba minim 7 cornere.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Supersport United vs Black Leopards
Pronostic:
Total goluri - Peste 2.5
Cota
2.30
Gremio RS vs Ceara Fortaleza
Pronostic:
Gremio RS Cornere - Peste 6.5
Cota
1.75
Cota finala: 4.02
Profit: 15.10
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro