Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 3.94

NetBet

Olympique Khouribga vs Chabab Rif Hoceima

Khouribga a inscris 3 goluri si a primit tot 3, intalneste echipa cu cea mai slaba defensiva. Oaspetii au inscris un gol si au primit 10 in cele 2 etape, nu au mai castigat departe de casa de 11 meciuri, 8 dintre ele au fost infrangeri. Moralul jucatorilor este la pamant, insa chiar si asa nu voi lua direct pe gazde, deoarece ultimele 3 dueluri s-au termiant 1-1. Cred ca vor castiga cel putin o repriza.

cota2.ro


Uni De Concepcion vs Uni de Chile

Meci foarte important in etapa cu numarul 23, din prima liga chiliana. Formatia gazda se va apropia la 2 puncte de liderul U. Catolica, insa nici un rezultat de egalitate nu este prea rau avand in vedere adversarul si faptul ca formatia de deasupra si cea de sub deja au jucat in aceasta etapa.

Universidad Chile nu are emotii la locul de play-off, insa isi doreste podiumul pentru Copa Libertadores. Acest lucru inseamna ca nu are nimic de pierdut si va iesi la joc pentru a obtine cele 3 puncte. Desi gazdele au cea mai buna defensiva din campionat, au primit gol in 3 din ultimele 4 meciuri. Consider ca vor inscrie ambele astazi.


Club Atletico Cerro vs Racing Montevideo

Cerro este echipa cu cea mai mare medie de goluri pe meci, 3.75. A inscris 14 goluri si a primti 16, vine dupa un egal si o victorie. Intalneste o echipa care joaca foarte slab in deplasare, unde nu a castigat de 7 meciuri. Apararea gazdelor este slaba, nu inspira incredere, asa ca voi miza sa castige cel putin o repriza.

Am jucat acest pariu la NETBET!

Deschide un cont ACUM și ai primul pariu GRATUIT de 500 de Lei!

Obține PARIUL GRATUIT
Olympique Khouribga vs Chabab Rif Hoceima
Pronostic:
Să câștige oricare repriză - Olympique Khouribga
Cota
1.44
Uni De Concepcion vs Uni de Chile
Pronostic:
Ambele echipe înscriu - Da
Cota
1.86
Club Atletico Cerro vs Racing Montevideo
Pronostic:
Să câștige oricare repriză - Club Atletico Cerro
Cota
1.47
Cota finala: 3.94
Profit: -4.00
Stake: 4
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro