Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 5.53

BETANO

Boca Juniors - River Plate

Superclasico in aceastea noapte in Argentina, este a 247-a ciocnire dintre cele doua. In cele 5 etape ambele au inscris 5 goluri si au primit 2, apararea lor este foarte buna. In urma cu 3 zile au jucat in sferturile de finala ale Copei Libertadores, niciuna nu a primit gol.

cota2.ro

Din 2016 s-au duelat de 7 ori in prima liga, doar un singur meci a fost cu 7 cartonase, in rest au fost cel putin 8. La finalul anului trecut ambele formatii au vazut cartonasul rosu, si au fost 10 galbene. Acest duel pare unul sarac in goluri, asadar voi merge pe minim 9 cartonase. La centru va fi Mauro Vigliano, a aratat 2 galbnee in meciul tercut, insa in cele 13 meciuri din acest an a aratat 6 cartonase rosii.

Un jucator poate lua 3 cartonase (doua galbene si un rosu).


Club Real Potosi - Bolivar La Paz

Guabira a reusit sa le opreasca seria de 4 victorii consecutive celor de la Bolivar, dupa ce a castigat acasa cu 2-0, in urma cu 3 zile, totusi Bolivar a luat rosu in minutul 28.

Ma astept sa se razbune astazi si sa inscrie minim 2 goluri, formatiei cu cea mai slaba defensiva, 29 de goluri primite in 11 meciuri. Oaspetii au castigat cu 5-1 acasa si 6-1 in deplasare.


Persepolis FC - Sepidrood Rasht

Nu mai credea nimeni ca Persepolis se mai putea califica in semifinalele Ligii Campionilor Asiei, in tur a pierdut cu 0-1, iar in retur Al Duhail a condus cu 1-0 pana in minutul 57, in minutul 76 a urmat un autogol (mingea ar fi intra in poarta oricum) iar 2 minute mai tarziu atacantul nigerian Godwin Mensha a inscris golul calificarii, dupa ce a primit o pasa de aproape 60 de metri, reusind sa scape de 2 fundasi si sa tribleze portarul.

Peste 4 zile urmeaza derby-ul cu Esteghlal. Trebuie sa castige pentru a aduna puncte si sa isi pastreze moralul sus, pentru meciul tur din semifinalele Ligii Campionilor Asiei. Intalneste ultima clasata care a inscris 2 goluri si a primit 14. Imi este greu sa cred ca nu va reusi sa castige la o diferenta de minim 2 goluri.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Boca Juniors vs River Plate
Pronostic:
Total cartonașe - Peste +8.5
Cota
1.91
Club Real Potosi vs Bolivar La Paz
Pronostic:
Bolivar La Paz Total goluri - Peste 1.5
Cota
1.50
Persepolis FC vs Sepidrood Rasht
Pronostic:
Handicap Meci - Persepolis FC -1
Cota
1.93
Cota finala: 5.53
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro