Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.92

BETFAIR SPORTSBOOK

Fenerbahce - Besiktas

Firat Aydınus a fost din nou delegat la derby-ul dintre cele doua. In 2017 a aratat 8 galbene si 2 rosii, iar in 2018 a aratat tot atatea galbene, insa cu un rosu mai mult.

cota2.ro

Besiktas nu a mai castigat pe acest teren din 2009, iar formatia gazda are nevoie disperata de victorie. Doar galbene vor conta de aceasta data, am luat minim 6 pentru a mari sansa.


Wadi Degla SC - Enppi

Este etapa a 7-a in prima liga egipteana, iar Enppi, care a terminat pe 5 in sezonul trecut, se afla pe loc retrogradabil. Se deplaseaza la formatia care a reusit sa evite retrogradarea, insa care se afla pe ultimul loc in acest moment. Are cea mai mare medie de goluri pe meci, 3.67, atacul este bun, iar apararea slaba.

In mod surprinzator, cele doua formatii joaca mai bine departe de casa. Enppi a luat 6 din cele 9 puncte, cu 7 goluri inscrise si 4 primite, iar gazdele cu doua puncte mai putin, acasa au inscris doar doua goluri si au primit 7. Meciul va fi deschis, deoarece formatiile nu au ce apara, ma astept ca Enppi sa inscrie cel putin un gol.


Pronostic alternativ, Unibet @2.88:

Total goluri ale echipei oaspete - Peste 1.5

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Fenerbahce vs Besiktas
Pronostic:
Câte cartonaşe galbene vor fi arătate în meci? - Peste 5,5
Cota
1.33
Wadi Degla SC vs Enppi
Pronostic:
Va înscrie echipa 2 vreun gol? - Da
Cota
1.44
Cota finala: 1.92
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro