Ponturi Pariuri Fotbal Shandong L. vs Dalian Yifang

BETFAIR SPORTSBOOK

Shandong L. si Dalian Yifang se vor duela pe Stadionul Jinan Olympic Sports Center in aceasta dupa amiaza de la 13:35. Capacitatea este de 56.808, in acest an gazdele au avut o medie de aproape 28.000 de spectatori, in prima liga.

Se intalnesc in semifinalele cupei Chinei, in tur scorul a fost 1-0 pentru Shandong Luneng Taishan, care a castigat de 5 ori cupa.

cota2.ro


In 2009 compania Dalian Aerbin Group a infiintat un nou club de fotbal, Dalian Yifang, care a inceput din liga a 3-a, a adus jucatori de la echipele de top din CSL si a reusit sa promoveze. In 2012 grupul Aerbin a achizitionat Dalian Shide, echipa care a castigat de 3 ori Cupa Chinei, platind datoria de 330 milioane de yuani chinezesti, dupa ce presedintele clublui a fost arestat pentru coruptie. Clubul s-a confruntat cu probleme financiare grave si a retrogradat in 2014. In 2017 a terminat pe primu loc in liga secunda si s-a intors in CSL.

Dalian Yfang i-a adus la inceputul anului pe Carrasco (30M €) si Gaitan (18M €), de la Atletico Madrid, dar a pierdut in prima etapa cu 0-8, cu ei in formatia de start, totusi a jucat la Shanghai SIPG echipa care se afla pe locul 1 acum.

In acest an nu mai pot obtine nimic in campionat, sunt la jumatatea clasamentului, asadar cupa este singura speranta pentru a juca in Liga Campionilor Asiei.

In ultimul timp a obtinut rezultate bune in campionat, 4 victorii si un egal, in ultimele 5 meciuri. Desi in deplasare a inscris doar 6 goluri si a primit 27, in cele 11 etape, consider ca nu este exclus ca astazi sa inscrie minim 2 goluri.

A adus un atacant de la Djurgarden in acest an, care este in mare forma, Nyasha Mushekwi a inscris 12 goluri in cele 15 meciuri pentru ei, in meciul trecut a reusit dubla. Va da totul pentru a castiga si va iesi la joc, ceea ce va insemna ca va si primi. Pe 1 luna aceasta Dalian Yifang a invins-o pe Shandong Luneng cu 4-3, increderea este mare, consider ca merita pariat cu 4% din banca.


Pronostic alternativ Unibet, cota 16.00:

Ambele echipe vor înscrie în ambele reprize - Da

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Shandong L. vs Dalian Yifang
Pronostic:
Câte goluri va înscrie echipa 2? - Peste 1.5
Cota
5.50
Cota finala: 5.50
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro