Biletul Zilei format din 4 meciuri la cota 2.63

BETFAIR SPORTSBOOK

M-am gandit la doua variante interesante, care ar putea acoperi si o eventuala surpriza, la primele doua meciuri. Egal sau se inscriu minim 3 goluri, sunt echipe care pot inscrie mult mai multe goluri si singure.


cota2.ro

Bayern M. - Augsburg

Oaspetii au 7 jucatori indisponibili pentru acest meci, in timp ce Bayern nu poate conta doar pe 3 jucatori. "Bavarezii" au o serie de 10 victorii consecutive (am inclus si 3 amicale) si nu cred ca se vor opri aici. In ultimele 5 meciuri ale lui Augsburg au inscris ambele echipe, 4 dintre ele au fost cu 3+. In caz de surpriza cred ca va fi un egal.


Atl.Madrid - Huesca

Diferenta de valoare dintre cele doua este uriasa, Atletico are un lot de aproape 24 de ori mai scump. Huesca a inscris cate doua goluri in ultimele 3 deplasari, va iesi la joc si de aceasta data. Nu cred ca va pierde cu 1-0 sau 2-0, asadar remiza este un rezultat bun ca rezerva.


Inter - Fiorentina

Va fi un meci spectaculos, Inter pleaca cu prima sansa. Fiorentina are o aparere foarte buna, dar si un atac pe masura. Daca formatia gazda nu va castiga, cred ca va fi din cauza ca oaspetii vor inscrie, la ce jucatori ofensivi au nu vad un meci sarac in goluri.


Hannover - Hoffenheim

Oaspetii au o serie de 5 meciuri consecutive cu gol de ambele parti, in 3 dintre ele au fost cate 4 goluri. Pleaca cu prima sansa astazi, desi au pierdut ultimele 3 meciuri din deplasare: 0-2, 1-3, 1-2. Hannover a remizat surprinzator 0-0 cu Dortmund in ultimul meci de acasa, o partida foarte saraca in ocazii de gol. Au nevoie de un rezultat bun, sunt pe loc de baraj. Vor lipsi in total 9 jucatori de la cele doua formatii, insa nu au profil ofensiv. Cred ca va fi egal daca nu se vor inscrie minim 3 goluri.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Bayern M. vs Augsburg
Pronostic:
Xsau3+
Cota
1.21
Atl.Madrid vs Huesca
Pronostic:
Xsau3+
Cota
1.39
Inter vs Fiorentina
Pronostic:
1sau3+
Cota
1.26
Hannover vs Hoffenheim
Pronostic:
Xsau3+
Cota
1.24
Cota finala: 2.63
Profit: 11.41
Stake: 7
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro