Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.95

NetBet

Stadionul Princess Magogo, din Durban, va gazdui derby-ul dintre Uthongathi si Real Kings

Formatia gazda se afla pe locul 4. Are cel mai bun golaveraj +4, cu 6 goluri inscrise. A inceput cu doua egaluri, a castigat ultimele doua meciuri cu 3-1 si 2-0.

cota2.ro

Real Kings este pe penultimul loc cu 1 punct, 2 goluri inscrise si 5 primite, etapa trecuta a reusit sa ia primul punct impotriva unei formatii din partea de jos a clasamentului.

Atacantul lui Uthongathi, Siyabonga Celani Vilane in varsta de 31, care a evoluat in trecut si pentru Amazulu a reusit hattrickul in meciul trecut, un gol a fost din penalty.

Ambele formatii sunt din Durban, dar joaca pe stadioane diferite. Formatia gazda va avea sprijnul fanilor care sunt foarte multumiti de jocul echipei. S-au intalnit de doua ori anul trecut, 2-0 in 2017 pentru Uthongathi si 1-1 in acest an, ambele meciuri s-au jucat pe stadionul oapsetilor. Ma astept sa castige astazi, insa pentru a creste sansele am ales sa castige cel putin o repriza.


Deportivo San Martin primeste vizita lui Ayacucho FC, formatie care se afla pe loc retrogradabil in clasamentul general.

Au mai ramas 10 etape si cred ca oaspetii se gandesc mai degraba la un rezultat de egalitate decat la victorie, clasamentul este strans si cu acest punct va urca o pozitie, egalandu-le la puncte pe Universitario si Comercio. Acasa stie sa profite de avantajul terenului propriu, etapa trecuta a castigat cu 3-1, insa are altitudinea de aproape 2.800 de metri de partea sa. Callo este un oras portuar, altitudinea este de 5m. San Martin este un din cele mai in forme echipe ale momentului, se afla pe locul 2 in Clausura, cu 8 puncte dupa 4 meciuri, 7 goluri inscrise si 4 primite. Acasa a castigat ultimele 4 meciuri, in care a inscris 13 goluri si a primit 4. Nu cred ca oaspetii se pot intoarce cu cele 3 puncte, din 2009 nu au mai castigat la San Martin.

Am jucat acest pariu la NETBET!

Deschide un cont ACUM și ai primul pariu GRATUIT de 500 de Lei!

Obține PARIUL GRATUIT
Uthongathi vs Real Kings
Pronostic:
Să câștige oricare repriză - Uthongathi
Cota
1.60
Deportivo San Martin vs Ayacucho FC
Pronostic:
1 sau X
Cota
1.22
Cota finala: 1.95
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro