Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.74

BETANO

Au mai ramas 4 etape din Super League, prima liga de fotbal din Zambia. Am ales 3 meciuri in sansa dubla, pentru un pariu cu 3% din banca.


cota2.ro

Lumwana Radiants - Nkwazi

Formatia gazda practica un fotbal foarte bun acasa, unde a pierdut doar 2 meciuri, la fel ca Zesco (1) si Buffalo (4). A inscris 16 goluri si a primit 10. Se afla in zona rosie asa ca trebuie sa obtina un rezultat bun. Nkwazi este la jumatatea clasamentului, nu a castigat niciunul din ultimele 8 meciuri pe care le-a jucat departe de casa, are 6 infrangeri si 3 egaluri. Am ales 1X, Radiants nu a pierdut niciunul din ultimele 4 dueluri.


NAPSA Stars - Nakambala Leopards

NAPSA a pierdut in etapa trecuta la formatia de pe locul 4, care le-a intrerupt seria de 12 meciuri fara infrangere. Se afla in zona periculoasa si trebuie sa castige, oaspetii au inscris doar 7 goluri in deplasre, acolo unde au pierdut ultimele 3 jocuri (6 goluri primite si 8 inscrise). Nakambala a inscris doar 15 goluri in cele 35 de etape, nu cred ca va castiga astazi.


Nkana FC - Green Eagles

Se intalnesc formatiile de pe locurile 2 si 3, cu cele mai bune ofensive, insa Nkana are un golaveraj mai mare, +34 fata de +24. Meciul pare unul cu goluri, insa foarte echilibrat. Daca nu va fi egal, invingatoarea nu cred ca va avea o diferenta mai mare de 1 gol. Betano are o oferta saraca la acest meci, insa totusi il ofera.

Din 2015 s-au intalnit de 7 ori, Nkana a castigat de 3 ori, toate pe acest teren. Pronosticul este unul foarte greu, insa am incredere ca formatia oaspete va pleca neinvinsa, a pierdut doar 2 meciuri in deplasare, iar rezultatul ultimei intalniri este de partea lor, 2-1. Nu mai au sansa sa o prinda pe Zasco care se afla la 8 si 9 puncte avans, se lupta pentru un loc in Cupa Confederatiei CAF.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Lumwana Radiants vs Nkwazi
Pronostic:
1X
Cota
1.26
Nkana FC vs Green Eagles
Pronostic:
2X
Cota
1.67
NAPSA Stars vs Nakambala Leopards
Pronostic:
1X
Cota
1.30
Cota finala: 2.74
Profit: -6.00
Stake: 6
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro