Ponturi Pariuri Fotbal Napoli vs Liverpool

BETFAIR SPORTSBOOK

Napoli – Liverpool se anunță una dintre cele mai spectaculoase partide din faza grupelor UCL. Am ales un pariu single din oferta SUPERBET, cu o cotă de 1.95:

 

cota2.ro

Napoli a pierdut două puncte extrem de prețioase la Belgrad și va forța victoria cu Liverpool. Gruparea lui Carlo Ancelotti și-a păstrat caracteristicile de forță ofensivă pe teren propriu și după plecarea lui Maurizio Sarri: Napoli are trei victorii consecutive acasă, unde a marcat 7 goluri. De altfel, pe San Paolo, napoletanii au înscris măcar o dată în fiecare meci din cele 16 jucate în toate în competițiile în 2018.

 

Liverpool a jucat încântător cu PSG acasă și va juca la fel de ofensiv și în această confruntare din simplul motiv că nu există o altă filozofie de joc în repertoriul lui Jurgen Klopp. Cormoranii au marcat cele mai multe goluri în grupele din ediția trecută și are o medie de peste 3 reușite pe meci în toată campania din stagiunea precedentă, când a ajuns până în finală.

 

Așadar, cred că vom vedea multe faze de poartă în această confruntare și, implicit, goluri. De aceea, merg pe un pariu de 1.95, pe care îl puteți găsi doar în oferta SUPERBET:

Se marchează cel puțin un gol în prima repriză și se marchează cel puțin 3 goluri în meci


NOUL BONUS DE 750 DE LEI ESTE AICI! CEL MAI NOU CASINO ONLINE DIN ROMANIA ITI TRIPLEAZA PRIMUL DEPOZIT!

<<IA BANII DE AICI>>


Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Napoli vs Liverpool
Pronostic:
Combo goluri: I1+&3+
Cota
1.95
Cota finala: 1.95
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro