Ponturi Pariuri Fotbal Goteborg vs Trelloboors

BETFAIR SPORTSBOOK

Ziua buna tuturor ❗


cota2.ro

Este totul sau nimic pentru Goteborg, care va juca cu o presiune uriașă atunci când joaca împotriva celor de la Trelleborg pe stadionul Gamla Ullevi. Oaspetii s-au luptat tot sezonul pentru a aduna puncte, dar deja nu mai au nici o șansă să scape de retrogradare.


#Trelleborg - are un parcurs foarte sărac în victorii , aceștia nu au mai câștigat din luna mai , iar rezultatele recente sugerează că au renunțat într-adevăr la acest sezon, fiind aproape imposibilă misiunea din deplasarea aceasya. 


#Goteborg - este serios amenințată de faptul că a fost implicată în bătălia de la coada clasamentului. După înfrangerile împotriva celor de la Hacken, AIK și Hammarby, conducătorii clubului ce se ocupă de viitorul echipei au pus o presiune uriasa pe echipa tehnica ,în plus, atunci când rezultatele pe teren nu merg în modul dorit, mass-media creează o atmosferă nesănătoasă în club .  

         - este o echipă respectată și tradițională, cu o istorie bogată plina de succesului , ar fi pur și simplu una dintre cele mai mari surprize în fotbalul suedez dacă aceștia vor retrograda. Acesta este un meci în care gazdele au șansa reală de a face un pas mare pentru a-și asigura existența în Allsvenskan. Presiunea este imensă pentru a lua cele trei puncte puse în joc și mă bazez pe o victorie directă cu o diferență mai mare de două goluri , sfatul meu este că Goteborg să câștige meciul ,marcând peste 2 goluri !

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Goteborg vs Trelloboors
Pronostic:
1&2+
Cota
1.60
Cota finala: 1.60
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro