Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 4.75

BETFAIR SPORTSBOOK

Buna ziua pariori .

Primul bilet astazi este format din trei partide interesante .

cota2.ro

Letonia ora 15.00 Riga FC - Metta/LU , mizez pe echipa gazda deoarece sunt echipa net superioara si tinand cont ca au ramas cinci etape de disputat trebuie sa mentina distanta fata de locul doi .

Oaspetii sunt o echipa modesta care in acest sfarsit de sezon nu au obiective si in acest moment sosesc dupa o serie de trei infrangeri consecutive in campionat si una in cupa chiar fata adversarilor de astazi .


Anglia League One ora 16.00 Peterborough - Barnsley , un meci intre doua echipe ofensive . Cu siguranta si astazi ambele formatii vor iesi la joc fara mari emotii iar golurile cred ca vor fi prezente in ambele porti .


Italia Serie C grupa C ora 19.30 Catania - Vibonese , gazdele se numara si in acest an printre favoritele la promovare dupa ce sezonul trecut au terminat pe locul doi si au pierdut in semifinale play off . In acest start de sezon Catania este in mare forma , a obtinut trei victorii in cupa Italiei eliminand formatii puternice precum Foggia sau Verona iar in primul meci din campionat au castigat cu 2 la1 in deplasare la Rende .

Vibonese a promovat sezonul trecut din serie D dar lotul jucatorilor nu este unul valoros si cred ca in acest sezon obiectivul este salavarea de la retrogradare.

Catania este echipa mult mai valoroasa iar victoria astazi cred ca o sa fie una lejer obtinuta .

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Riga FC vs Metta/LU
Pronostic:
1/1 pauza final
Cota
1.74
Peterborough vs Barnsley
Pronostic:
GG
Cota
1.57
Catania vs Vibonese
Pronostic:
1&OVER 1,5
Cota
1.74
Cota finala: 4.75
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro