Ponturi Pariuri Baschet Bayern vs Efes

BETFAIR SPORTSBOOK

Prieteni perioada din pacate este una negativa si nu are rost sa ma scuz deoarece nu exista asa ceva, capul sus si mergem inainte.


cota2.ro

Propun o predictie analizata din baschet ce are loc joi in Euroliga

Ora 21.30 Bayern-Efes

Aceste doua echipe pot fi revelatiile acestui sezon , sunt doua formatii care au un potential ofensiv de speriat.


Bayern in aceasta vara s-a intarit foarte mult , au cumparat jucatori foarte puternici de calitate precum Lo si Radosevic de la Bamberg , Dangubic de la Steaua Rosie Belgrad , Derrick Williams de la Lakers , Amize de la Bayeruth si in fine marea lovitura finlandezul Koponen de la Barcelona . Pe langa aceste achizitii de top nemtii au in lot alti jucatori foarte buni precum Booker, Dedovic, Barthel, Lucic sau Jovic.

Bayern in campionatul Germaniei nu are rivali in acest sezon fiind de departe marea favorita iar acum este asteptata sa confirme si in Europa .


Efes este o echipa care imi place mult si in aceasta vara au cumparat si ei cativa jucatori foarte buni precum Beaubois de la Baskonia , Motum si Moerman , dar cea mai importanta achizitie a fost Shane Larkin , dar si alte nume interesante Micic, Anderson, Sanli sau Pleiss.

Larkin impune un joc rapid cu multe actiuni de atac si cu siguranta va fi liderul din teren .


Din punctul meu de vedere ambele formatii pot marca cel putin 80 de puncte si ma astept la o partida poate inchisa la inceput cu ceva tensiune dar pe parcurs o sa avem cu siguranta un show pe cinste tinand cont de calitatea jucatorilor.


Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Bayern vs Efes
Pronostic:
over 158,5
Cota
1.70
Cota finala: 1.70
Profit: 7.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro