Ponturi Pariuri Handbal Randers vs Sydhavsoerne

BETFAIR SPORTSBOOK

Pe langa meciul de baschet postat inca de acum doua zile pentru astazi propun un alt pronostic care soseste din handbal ,Danemerca Divizia 1

Ora 20.30 Randers -Sydhavsoerne

cota2.ro

Analiza este una scurta si la obiect , gazdele pleaca cu a doua sansa deoarece in noul sezon au inceput foarte prost acumuland doar trei puncte dupa cinci etape pe cand oaspetii sunt pe val cu 5/5 victorii.

Din punctul meu de vedere trebuie privite cateva statistici care pot fi importante si anume , in sezonul trecut gazdele de astazi au terminat pe locul trei cu 37 de puncte si au pierdut in play off promovarea iar Sydhvasoerne a terminat pe locul sapte cu 29 de puncte .

In cele opt intalniri directe Randers a castigat de sase ori , un meci a fost incheiat la egalitate si singura victorie a oaspetilor de astazi a fost in anul 2013 .

Cum cotele de foarte multe sunt inselatoare eu cred ca astazi chiar daca oaspetii sunt pe val nu vor avea viata usoara mai ales ca Randers nu poate continua sa piarda in acest ritm si propun un pronostic care acopera o eventuala supriza , adica un egal sau o victorie a gazdelor dar este castigator si daca pierd la maxim doua puncte diferenta .

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Randers vs Sydhavsoerne
Pronostic:
1 H +2,5
Cota
1.80
Cota finala: 1.80
Profit: 4.00
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro