Ponturi Pariuri Fotbal Franta vs Islanda

BETFAIR SPORTSBOOK

Dupa baschet si handbal nu putea lipsi sportul rege , fotbalul , de unde propun o predictie cu mari sanse de reusita.

Amicale Internationale , ora 22.00 Franta-Islanda

cota2.ro


Le coq gaulois adica cocosul galic va disputa in orasul Guingamp un test de pregatire in care va da piept cu o formatie departe de forma si rezultatele bune .

Francezii dupa castigarea titlului de campioana mondiala au continuat seria pozitiva si in competitia Nations League unde au acumulat patru puncte dupa un egal in Germania si o victorie acasa cu Olanda.

Deschamps este genul de antrenor care da importanta oricarui meci si din acest motiv astazi pe teren vor fi prezenti aproape toti titularii :

Echipa probabila: Areola, Sakho,Pavard, Varane, Hernandez, Matuidi ,Pogba, Kante,Giroud,Griezmann si Mbappe.


Islanda dupa turneul mondial unde rezultatele au fost dezamagitoare desi sincer oricum sansele erau minime sa reuseasca o surpriza , au disputat doua partide in Nations League in care au primit numai putin de noua goluri fara sa marcheze nici macar unul . Nordicii traverseaza o perioada in care jocul nu se leaga sau poate au revenit la echipa no name cu care eram obisnuiti pana la europeanul din 2016 cand au produs marea surpriza sa ajunga pana in sferturile de finala.


Pronosticul care imi face cu ochiul este acela ca Franta va conduce la pauza , castiga meciul si se inscriu cel putin trei goluri deoarece ma astept la un start in forta al gazdelor si la cateva reusite din partea repartului ofensiv care nu are nevoie de prezentare .

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Franta vs Islanda
Pronostic:
1/1&3+
Cota
1.87
Cota finala: 1.87
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro