Ponturi Pariuri Fotbal Brazilia vs Argentina

BETFAIR SPORTSBOOK

Buna ziua pariori .

Avem o perioada extraordinara in care profitul este de partea noastra si chiar doresc sa continuam aceasta serie frumoasa de castiguri .

cota2.ro


Astazi mizez pe un amical de lux pentru care arabii au platit un munte de bani .


Ora 21.45 Brazilia-Argentina , se disputa in Arabia Saudita pe stadionul King Abdullah Sports City , stadion numit si diamantul stralucitor.


Brazilia chiar arata bine , joaca acelasi fotbal cu care am fost obisnuiti si par motivati la maxim dupa turneul World Cup in care erau super favoriti dar au dezamagit .

In aceasta seara Tite va incepe cu acelasi 4-3-3 super ofensiv :

Alisson ,Marcelo,Miranda ,Marquinhos,Danilo,Coutinho,Casemiro ,Augusto,Neymar,Jesus si Richarlison o mica surpriza acest atacant tanar de la Everton

Dupa World Cup Brazilia a disputat si castigat trei amicale in care a marcat noua goluri si nu a primit nici macar unul , adevarul ca in fata unor echipe precum El Salvador sau Arabia Saudita nu era asa dificil sa nu primeasca gol .

Sincer orice antrenor care se afla pe banca tehnica a Braziliei are o misiune extrem de dificila sa formeze un prim 11 daca privim rezervele in care gasim nume precum Firmino, Lucas Moura, Malcolm si multi alti , este cu siguranta una dintre cele mai puternice nationale la ora actuala daca nu chiar cea mai buna .


Argentina nu convinge , este departe de acea nationala care producea spectacol si juca un fotbal frumos placut ochiului .Am vazut la treaba echipa antrenata de Scaloni si imi da senzatia ca nu reuseste sa gaseasca acel 11 care sa lege cum trebuie jocul , multe individualitati pe teren care lasa de dorit si in mod sigur jocul are de suferit .

Diseara sunt anuntati titulari Dybala ,Icardi si Correa ca jucatori ofensivi in atac si tare imi e teama ca nu vor lega 4-5 faze periculoase mai ales ca din spate vor fi sustinuti de trei mijlocasi precum Paredes, Celso si Battaglia care in fata unor jucatori precum Coutinho , Casemiro, Neymar sau Jesus vor avea mult de suferit .

In aparare Argentina va incepe cu Romero in poarta si fundasii Saravia,Pezzella,Otamendi si Tagliafico , nimic deosebit , o aparare care din punctul meu de vedere va fi stresata non stop de atacurile taioase ale brazilienilor care pe langa tehnica deosebita au si o viteza incredibila, chiar cred ca si pe plan fizic brazilienii sunt mult peste argentinieni.


Trecem la pronostic care este unul logic din punctul meu de vedere si anume Brazilia va castiga si va marca cel putin doua goluri deoarece au fotbalisti care joaca foarte bine impreuna , jocul se leaga iar atacul este unul extraordinar fiind sustinut din spate de mijlocasi super talentati .

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Brazilia vs Argentina
Pronostic:
Brazilia castiga si peste 1,5 goluri
Cota
2.03
Cota finala: 2.03
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro