Ponturi Pariuri Handbal Bietigheim-Metterzimmern vs Minden

BETFAIR SPORTSBOOK

Predictia zilei

Handbal Germania Bundesliga , ora 20.00 Bietigheim-Metterzimmern - Minden

cota2.ro


Un meci care ne poate aduce profit deoarece chiar este interesant .

Oaspetii Minden sunt o echipa solida care joaca un handbal frumos chiar daca rezultatele nu sunt deosebite ruesesc sa pluteasca linistiti pe la mijlocul clasamentului fara mari griji de retrogradare sau obiective de cupe europene.

Minden este genul de echipa care trage tare in meciurile cu echipele mai slab cotate de unde incearca sa obtina maximul de puncte iar in acest sezon startul este unul foarte bun daca privim cele cinci victorii in primele noua etape si 264 de goluri marcate , medie de 29 goluri pe meci .

In acest moment oaspetii de astazi sosesc dupa o frumoasa serie de trei victorii consecutive care cu siguranta au ridicat enorm morlaul jucatorilor si increderea este una ridicata pentru un nou rezultat pozitiv .


Gazdele Bietigheim dupa ce au promovat din 2.Bundesliga au intampinat mari probleme in primele noua etape in care au pierdut de opt ori si in acest moment au cea mai slaba aparare din Bundesliga cu 277 de goluri primite , medie de 30 goluri pe meci .


Astazi merg pe o victorie a echipei oaspete la cel putin doua goluri diferenta deoarece din punctul meu de vedere are toate armele necesare pentru a bifa un nou rezultat pozitiv mai ales ca adversarul este la podea .


Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Bietigheim-Metterzimmern vs Minden
Pronostic:
H2 -1,5 Minden castiga la cel putin doua goluri diferenta
Cota
1.75
Cota finala: 1.75
Profit: 7.50
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro