Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.29

BETANO

Salut prieteni,azi voi juca 4 bilete pentru ca sunt foarte multe meciuri interesante si pacat de ele sa nu profitam! Pe fiecare bilet voi juca cate 3 meciuri.Si bineinteles am tinut cont si de sondajul de azi de pe grup.


cota2.ro

1.Charleroi-Waregem


In Belgia cele doua se afla jos in clasament,locul 11 Charleroi si locul 16 Waregem.Waregem se afla intr-o forma foarte slaba,in ultimele 5 meciuri avand aproape numai infrangeri.Clar Charleroi este favorita dar pentru ca am tinut cont de meciurile directe unde mereu s-au inscris multe goluri,azi aleg sa merg tot pe goluri.



2.Stabaek-Brann


Locul 2 Brann intalneste penultimul loc Stabaek o echipa care are o defensiva foarte slaba,printre cele mai slabe din campionat.Brann vine si ea dupa 3 meciuri slabe dar pentru a se apropia de primul loc trebuie neaparat sa castige.De aceea voi merge pe o dubla,pe un x2.



3.Feyenoord-Zwolle


Inchei biletul cu un solist.Merg pe Feyenoord din mai multe motive.Unul e acela ca Zwolle are foarte multi indisponibili.In ultimele meciuri directe Feyenoord nu a pierdut si pentru ca are avantajul de a juca acasa.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Charleroi vs Waregem
Pronostic:
P1.5g/meci
Cota
1.26
Stabaek vs Brann
Pronostic:
x2
Cota
1.40
Feyenoord vs Zwolle
Pronostic:
1
Cota
1.30
Cota finala: 2.29
Profit: 6.45
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro