Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.37

BETANO

Salut baieti,azi voi juca doua cote de 2 +,unul format din trei meciuri toate jucate pe gol marcat iar unul pe un solist din Germania.


cota2.ro

1.QPR-Aston Villa


In Championship cele doua echipe sunt apropiate in clasament,QPR pe locul 13 cu 20 de puncte iar Aston Villa pe locul 16 cu 18 puncte.QPR vine dupa patru meciuri bune(doar unul din ele a fost o remiza iar celelalte 3 victorii) iar Aston doar o victorie in ultimele 4 meciuri.Deci din acest punct de vedere QPR sta mai bine si jucand si acasa porneste usor favorita.Dar pentru ca eu cred ca vor inscrie ambele voi merge gol marcat oaspeti.


2.Nimes-St.Etienne


Aici favorita clara este St.Etienne fiind mult mai informa decat Nimes si cu un lot mult mai bun.Ultimul meci direct s-a terminat 2-0 ptr St.Etienne.Nimes in ultimele 5 partide nu a reusit nici o victorie si cred ca la fel o sa fie si in seara asta.De aceea voi merge pe Etienne dar doar gol marcat.


3.Astra-Craiova


Un meci interesant intre doua echipe care sunt in forma buna.Astra doua victorii la rand iar Craiova dupa o victorie impotriva Fcsb-ului care nu a fost deloc intamplatoare ,Craiova avand meciuri bune pana la acel meci.In seara asta cred ca ambele va inscrie si de aceea voi merge gol marcat Craiova.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
QPR vs Aston Villa
Pronostic:
Aston Villa P0.5g/meci
Cota
1.30
Nimes vs St.Etienne
Pronostic:
St.Etienne P0.5g/meci
Cota
1.30
Astra vs Craiova
Pronostic:
Craiova P0.5g/meci
Cota
1.40
Cota finala: 2.37
Profit: -6.00
Stake: 6
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro