Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 1.97

BETANO

Salut baieti,ultimele doua bilete luna asta.Am ales sa joc 6 meciuri si la fel numai cote mici.Vreau macar pe ultima suta de metrii sa reusesc o dubla.


cota2.ro

Bilet No1


1.Chelsea-Derby


Un meci in cupa.Chelsea este clar favorita sa se califice mai departe.Chelsea merge bine si in Premier League ,se afla pe locul 3 cu 24 de puncte la doar 2 puncte de primul loc iar Derby in Champioship se afla pe locul 6 cu 25 de puncte.Ultimele 6 partide au fost castigate de Chelsea si cu siguranta in seara asta o va bifa pe a 7.


2.Sporting-Estoril


Un meci la fel de usor in cupa ligii Portugaliei .In Grupa D Sporting se afla pe primul loc cu 3 puncte iar Estoril pe ultimul loc cu 0 puncte .In Liga secunda Estoril se afla pe locul 4 cu 13 puncte iar Sporting in prima liga pe locul 5 cu 16 puncte.Voi merge 1 solist pentru ca aleg sa merg pe o echipa mult mai valoroasa si mai experimentata.


3.U Cluj-Astra


Un meci cred eu destul de echilibrat in Cupa Romaniei.U Cluj fata de Astra trece printr-o perioada mult mai buna chiar daca joaca in liga secunda.Ultimele doua intalniri s-au terminat la egal si cred ca in seara asta va fi la fel.Dar cred ca va fi un egal cu goluri si voi merge gol marcat Astra.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Chelsea vs Derby
Pronostic:
1
Cota
1.25
Sporting vs Estoril
Pronostic:
1
Cota
1.25
U Cluj vs Astra
Pronostic:
Astra P 0.5g/meci
Cota
1.26
Cota finala: 1.97
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro