Biletul Zilei format din 4 meciuri la cota 2.38

BETFAIR SPORTSBOOK

OK, deci FCSB a reusit sa se faca de ras in Cupa, i-a ramas campionatul unde vor "trage" tare, problema lor insa fiind subtirimea lotului s-asa decimat de accidentari. Chiar daca va invinge azi, n-o vad facand-o decat la limita. In Spania Villareal e pe val, are un joc productiv acasa insa Levante e o echipa tare incomoda, chiar daca in deplasari n-au rupt gura targului. Vad un meci cu maxim 3-4 goluri si probabil o victorie a gazdelor.

In turneul ATP de la Paris, dupa meciul epic de ieri dintre noul nr 1, Djokovic si Federer, azi avem finala dintre sarb si rusul Khachanov. Mizez pe faptul ca Djokovic a fost un pic cam "stors" ieri de catre Federer dupa un joc de peste 3 ore, in timp ce rusul a trecut surprinzator de Thiem. Prevad si aici un meci cu peste 20 de gameuri, posibil chiar 3 seturi.

cota2.ro

In handbal,se asteapta revirimentul tigroiacelor, dupa ce acestea au capotat neasteptat in grupele Ligii; acestea vor forta victoria, au puterea sa invinga chiar si la 9-10 goluri diferenta insa cred ca nu au ajuns la varful de forma pentru asta.

Bafta!

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
FCSB vs Astra Giurgiu
Pronostic:
Astra +2,5
Cota
1.15
Villareal vs Levante
Pronostic:
sub 4,5 goluri
Cota
1.22
Khachanov vs Djokovic
Pronostic:
Khachanov +6,5 gameuri
Cota
1.17
CSM Bucuresti vs Kristiansand
Pronostic:
Kristiansand +8,5
Cota
1.45
Cota finala: 2.38
Profit: 13.80
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro