Biletul Zilei format din 4 meciuri la cota 10.22

BETANO

Va salut prieteni, ma bucur sa fac parte din colectivul acestui site foarte respectat in Romania si sper sa pot aduce un plus-valoare cu biletele mele celor care sunt orientati mai mult catre bilete de cote mai mari.

Azi m-am oprit asupra a 4 meciuri din Champions League, pe care le vad cu sanse bune de reusita.

cota2.ro

Schalke vs Galatasaray

Schalke este pe locul secund in grupa D, neinvinsa, iar Galatasaray este la un punct in spate. Practic cele doua se vor bate direct pentru ocuparea locului secund. Golurile se lasa asteptate in meciurile lui Schalke care se bazeaza mai mult pe pragmatism, 5 din ultimele 6 meciuri ale lor in UCL fiind de Under 2.5

Tottenham vs PSV

Tottenham a scapat printre degete victoria etapa trecuta când a fost egalata de PSV dupa ce a condus cu 2-0 si Lloris a fost eliminat. Englezii au un singur punct dupa 3 etape, dar pot reintra in cursa pentru locul 2 cu o victorie astazi coroborata cu înfrângerea lui Inter. S-au marcat minim 3 goluri in ultimele 8 meciuri de Champions League ale lui Tottenham, dar si in 80% din ultimele 10 meciuri ale lui PSV.

Napoli vs PSG

Lucrurile se complică pentru PSG, echipă care si-a depus oficial candidatura la castigarea trofeului UEFA Champions League in acest an. Parizienii sunt pe 3 in grupa si au avut mare noroc ca au smuls un punct pe final de meci. Azi e nevoie de victorie la Napoli, iar meciul este unul greu. Sunt doua echipe care marcheaza cu usurinta, asa ca varianta golurilor pare plauzibila.

AS Monaco vs Club Brugge

Cenusarele grupei A se vor intalni pe Stade Louis II in lupta directa pe care o au pentru pozitia de Europa League. Acum doua saptamani, duelul s-a terminat la egalitate, ceea ce n-ar fi exclus sa se intample si azi, avand in vedere forma foarte proasta traversata de francezi.

<<AICI AI COTA 60.00 PENTRU MARTI>>



Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Schalke vs Galatasaray
Pronostic:
1X si SUB 3.5 goluri
Cota
1.47
Tottenham vs PSV Eindhoven
Pronostic:
1 si PESTE 2.5 goluri
Cota
1.83
Napoli vs PSG
Pronostic:
X2 si Ambele Marcheaza
Cota
2.17
AS Monaco vs Club Brugge
Pronostic:
PSF X
Cota
1.75
Cota finala: 10.22
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro