Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.02

BETFAIR SPORTSBOOK

San Marino este cea mai slabă formație din Liga Națiunilor, 0 puncte și niciun gol marcat, 14 primite în 5 partide. Nu mai poate retrograda, este și cea mai slabă grupă valorică.

Echipa a pierdut 26 de partide la rând și nici în seara aceasta nu se așteaptă vreun miracol să încurce echipa din Belarus. A marcat o singură dată în ultimele 15 partide. Ultima oară când a marcat mai mult de un gol a fost în August 2012 într-un amical în fața Maltei pierdut cu 2-3.

cota2.ro

San Marino are o medie de 2,66 goluri încasate în această grupă. Mirko Palazzi este ultimul jucător care a marcat pentru gazde în acel 1-5 cu Azerbaijan, sunt așadar 7 partide consecutive în care gazdele nu au marcat.

Căpitanul și portarul echipei, Aldo Simoncini este absent azi. Matteo Vitaioli este și el suspendat, Cristian Brolli și atacantul Mattia Stefanelli nu pot nici ei evolua.

Ceva absente destul de importante la o echipă care nu poate emite pretenții în partidele de calificare.


-------------


Hasselt a inceput bine sezonul in Belgia si are numai 10 victori din 11 meciuri jucate fara nicio victorie o singura remiza ca pas "gresit" , Si o aparare bine cu doar 3 goluri primite in 11 meciuri si 19 marcate ! Astazi merge la ocupanta locului 7 si nu cred ca isi permite sa plece de acolo fara punct !



Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
San Marino vs Belarus
Pronostic:
Belarus castiga ambele reprize
Cota
1.55
K. Berchem Sport vs Hasselt
Pronostic:
X2
Cota
1.30
Cota finala: 2.02
Profit: 10.20
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro