Ponturi Pariuri Baschet Oklahoma City Thunder vs Denver Nuggets

BETANO

Salutare, camarazi! Dupa o vara reusita si o pauza mai lunga decat am crezut am terminat si eu sezonul si cum sarbatorile de iarna de apropie voi avea timp sa postez si voi incerca sa ma reintegrez in echipa.


cota2.ro

In acest sfarsit luna o sa-mi reiau activitatea si sunt curios in ce stadiu ma aflu. Incep seria cu un pariu special din NBA iar pentru cei activi la aceasta ora am o cota interesanta. Am urmarit de la distanta competitia in acest start de sezon si de luna viitoare voi reintra si eu in hora.


Duelul dintre Oklahoma City Thunder si Denver Nuggets se anunta a fi unul dintre cele mai echilibrate ale noptii in NBA si mai mult ca sigur Westbrook si Jokic vor incerca sa-si conduca colegii spre victorie. Merg pe mana superstarului din Oklahoma si cred intr-un triple-double al acestuia, cotat cu 2.50 la Betano. De cand a revenit acesta echipa a pierdut la limita in Sacramento si a invins clar in Golden State si acasa pe Hornets, Russell reusind triple-double la Warriors si avand nevoie de 2 respectiv 3 assist-uri in meciurile cu Hornets si Kings. Denver este o echipa incomoda cu un record bun in acest sezon si cred ca va fi nevoie de Mr. Triple Double macar 3 sferturi din meci pe podea pentru ca OKC sa obtina succesul propus, astfel nu ne ramane decat sa asteptam startul jocului.


Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Oklahoma City Thunder vs Denver Nuggets
Pronostic:
Westbrook reuseste TRIPLE-DOUBLE
Cota
2.50
Cota finala: 2.50
Profit: 15.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro