Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 3.83

NetBet

Isner J. (Usa) si Fritz T. (Usa) se infrunta in optimile de la Auckland. Americanii poseda un serviciu puternic si cu siguranta vor ceda greu game-urile proprii. Fritz l -a invins pe Copil in timp ce Isner debuteaza in aceasta faza. Voi merge pe mana gigantului aici care il conduce cu 2-0 pe Fritz la intalnirile directe si vine dupa un sezon extrem de bun in care a reusit partide fantastice.


cota2.ro

Ramanem tot in Noua Neelanda acolo unde Humbert U. (Fra) da piept cu Kohlschreiber P. (Ger). Aici merg pe mana neamtului in pofida faptului ca francezul a crescut mult in ultimul an, experienta lui Kohl ar trebui sa-si spuna cuvantul si consider ca Humbert e victima sigura in acest meci. In plus jucatorul din Hexagon a jucat si in calificari si nu cred ca il va ajuta conditia fizica in startul sezonului.


Mergem la Sydney pentru ultima alegere, Nishioka Y. (Jpn) si Rublev A. (Rus) e una dintre optimile de finala de acolo. Ambii au jucat in calificari si au cate 3 victorii in acest start de sezon insa rusul e jucatorul mai complet,cu lovituri mai plate si mai puternice iar acesta nu a pierdut set pana acum. Niponul are calitate,a crescut mult in evolutii dar Rublev a jucat la nivel inalt in multe momente din sezonul trecut si il vad favorit aici.

Am jucat acest pariu la NETBET!

Deschide un cont ACUM și ai primul pariu GRATUIT de 500 de Lei!

Obține PARIUL GRATUIT
Isner J. (Usa) vs Fritz T. (Usa)
Pronostic:
1
Cota
1.49
Humbert U. (Fra) vs Kohlschreiber P. (Ger)
Pronostic:
2
Cota
1.54
Nishioka Y. (Jpn) vs Rublev A. (Rus)
Pronostic:
2
Cota
1.67
Cota finala: 3.83
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro