Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.16

BETANO

Pentru azi voi juca doar un bilet pentru ca oferta e in continuare foarte slaba.Voi juca 3 meciuri simple zic eu dar cum in ultimul meciurile simple nu au fost deloc simple nu voi miza foarte mult.


cota2.ro

  • Leeds-Derby : Un meci din Championship unde intalnim echipele de pe locurile 1 Leeds si locul 6 Derby.Ma astept sa avem un meci frumos cu goluri ptr ca ambele au nevoie de puncte si prin urmare trebuie sa marcheze si ptr ca cel putin in ultimele 3 meciuri directe s-au inscris cel putin 3 goluri/meci.
  • Lyon-Reims : La fel un meci frumos cu siguranta.Lyon ar cam trebui sa-si ia revansa ptr ca ultimele 2 meciuri directe au fost castigate de Reims dar ptr ca nu este intr-o forma foarte buna nu voi merge solist ci aleg sa joc la cornere.Joaca acasa,are nevoie de puncte deci ar trebui sa atace tot meciul si de aici ma gandesc ca vor avea mai multe cornere decat oaspetii.
  • Santa Clara-Benfica : In ultimul meci de pe bilet am ales sa merg pe favorita ,sa joc o dubla dar si la goluri ptr ca Benfica intalneste o echipa mai slaba ,o echipa care nu a reusit sa o invinga pana acum in meciurile directe si la goluri ptr ca ambele echipe vor inscrie cel putin un gol.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Leeds vs Derby
Pronostic:
P1.5g/meci
Cota
1.25
Lyon vs Reims
Pronostic:
Lyon-cele mai multe cornere
Cota
1.25
Santa Clara vs Benfica
Pronostic:
X2 & P1.5g/meci
Cota
1.38
Cota finala: 2.16
Profit: 5.80
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro