Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 4.83

NetBet

Kralove vs. Ostrava e primul meci de pe combo-ul de azi. Gazdele cauta o noua victorie dupa 4 esecuri usturatoare in timp ce Ostrova are doua victorii la rand printre care una cu Pardubice. E momentul pentru un nou succes al gazdelor care trebuie sa-si mai bucure fanii, ambele echipe sunt pretendente la play-out iar un succes acum i-ar ajuta in perioada urmatoare pe cei de la Hradec pe cand Ostrova are prestatii mizerabile departe de casa, singura surpriza fiind victoria de la USK pana acum.


cota2.ro

Prishtina a fost zdrobita in Germania la Wurzburg iar acum nemtii vin sa-si consolideze fotoliul de lider in grupa I din FIBA EUPE CUP. S.Oliver are 3 victorii din 3 meciuri si au invins si in Turcia la Pinar dovedind ca este cea mai puternica echipa din grupa.


In Eurocup Zvezda joaca cu cartile pe fata in fata Valenciei, avand ca solutie doar victoria pentru a ramane in ecuatia calificarii. Spaniolii au maximum de puncte pana acum si nu-i vad fortand, ei pierzand in Serbia anul trecut cand jucau in Euroliga si cu toate ca au o echipa buna si experimentata atmosfera din Zvezda e una greu de suportat pentru adversari.

Am jucat acest pariu la NETBET!

Deschide un cont ACUM și ai primul pariu GRATUIT de 500 de Lei!

Obține PARIUL GRATUIT
HRADEC vs Ostrova
Pronostic:
1
Cota
1.74
Prishtina vs Wurzburg
Pronostic:
H2 -5.5 puncte
Cota
1.78
Zvezda vs Valencia
Pronostic:
1
Cota
1.56
Cota finala: 4.83
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro