Biletul Zilei format din 4 meciuri la cota 4.22

UNIBET

Indiana are 3 de odihna iar intr-o confruntare ca cea cu Raptors acest lucru ar trebui sa fie esential. Pacers au demonstrat in acest sezon ca sunt o forta in Est iar cu Toronto venind dupa un meci azi noapte si in continuare fara vedeta Leonard, nu-mi ramane decat sa mizez pe un 1 clar.


cota2.ro

Miami joaca excelent acasa si ii prind pe Clippers iesiti din forma si cu cativa oameni accidentati, astfel ca victoria acestora prinde contur doar din aceste aspecte, ramane de vazut daca socoteala de acasa se potriveste cu cea din targ.


Nets au um sezon fantastic si mirosul de play-off e tot mai puternic astfel ca intr-o confruntare ca cea cu Orlando nu ar trebui sa se incurce si merg cu incredere pe victoria lor, ei bifand un succes recent in Orlando.


Knicks sunt intr-o pasa proasta iar esecul usturator cu Okc nu-l vor uita usor. Rockets au avut odihna multa si incep sa-si adune jucatorii din infermerie devenind din ce in ce mai puternici. Harden isi va conduce si azi echipa spre un succes care sa-i mentina in top in Vest.


Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Indiana vs Toronto
Pronostic:
1
Cota
1.48
Miami vs Clippers
Pronostic:
1
Cota
1.50
Nets vs Magic
Pronostic:
1
Cota
1.44
Knicks vs Houston
Pronostic:
2
Cota
1.32
Cota finala: 4.22
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro