Biletul Zilei format din 4 meciuri la cota 6.63

UNIBET

New Orleans Pelicans pare victima sigura cu Denver Nuggets chiar daca au invins in Houston fara vedeta Davis si Mirotic plus Randle. Oaspetii nu joaca in nopti consecutive si pe langa timpul de odihna au trupa completa, avand sanse sa-si securizeze locul pe podium in Vest.


cota2.ro


Sacramento Kings nu pot renunta la visul de o prinde play-off-ul si trebuie sa invinga azi pe Atlanta Hawks. Au trecut 3 zile de la ultimul meci al gazdelor, timp suficient pentru a pregati acest meci in amanunt in timp ce Atlanta vine dupa o victorie mare la Clippers, o victorie ce cred ca nu le ofera puterea de a invinge in Sacramento.


Portland Trail Blazers vs. Utah Jazz e socul noptii in NBA. Merg pe mana gazdelor aici, acestea reusind sa acopere handicapul in 10 din ultimele 14 meciuri contra celor de la Jazz si avand 7 victorii la rand acasa. Ma astept ca Lillard sa iasa la rampa dupa ultimele meciuri mai modeste, astfel gazdele nu pot invinge dupa mine.



Boston Celtics sunt fara vedta Irving in duelul cu Charlotte Hornets. Ma astept ca gazdele sa se impuna insa la o diferenta in jur de 8-10 puncte, dar under-ul pare mai safe in conditiile date, mai ales ca Boston e pe locul 2 in liga la eficienta defensiva.



Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
New Orleans Pelicans vs Denver Nuggets
Pronostic:
h2 -4 puncte
Cota
1.46
Sacramento Kings vs Atlanta Hawks
Pronostic:
1
Cota
1.50
Portland Trail Blazers vs Utah Jazz
Pronostic:
1
Cota
1.87
Boston Celtics vs Charlotte Hornets
Pronostic:
sub 218.5
Cota
1.62
Cota finala: 6.63
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro