Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.35

BETANO

Pariez două cote aparent sigure la Inter - Lazio și merg pe un gol marcat Girona, în confruntarea cu Real Madrid. Pariul este jucat la BETANO. Cota finală e 2.35.


cota2.ro

Inter - Lazio

Până acum am avut parte de trei meciuri spectaculoase în sferturile de finală ale Cupei Italiei și sunt premize să fie la fel și la acest "clasic" al fotbalului italian. În ultimele două confruntări dintre Inter și Lazio s-au marcat nu mai puțin de 8 goluri iar în 10 din ultimele 11 meciuri au fost cel puțin două goluri.

pont: cel puțin două goluri în meci 1.26


Inter - Lazio

Mă bazez mult pe faptul că cineva va deschide scorul relativ repede și astfel, fiind meci într-o singură manșă, echipa condusă va încerca să revină și, astfel, va obține multe faze fixe. Atât Inter cât și Lazio au o medie ridicată de cornere (peste 5 pe meci).

pont: cel puțin 10 cornere în meci 1.38


Girona - Real Madrid

Real s-a impus cu 4-2 în tur și mă aștept ca Girona să înscrie și ea măcar o dată în acest meci. Gazdele au stil destul de ofensiv și acest lucru n-a adus rezultatele așteptate dar Girona a marcat în 8 din ultimele 9 meciuri oficiale, în timp ce Real a primit gol în 4 din ultimele 5 partide.

pont: gol marcat Girona 1.35

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Inter vs Lazio
Pronostic:
peste 1.5 goluri
Cota
1.26
Inter vs Lazio
Pronostic:
peste 9,5 cornere
Cota
1.38
Girona vs Real Madrid
Pronostic:
Girona peste 0.5 goluri
Cota
1.35
Cota finala: 2.35
Profit: -9.00
Stake: 9
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro