Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.43

BETANO

Trei meciuri din Euroliga de baschet și o cotă finală de 2.43 la BETANO.


cota2.ro

Khimki - Zalgiris

Cu trei înfrângeri consecutive, Khimki nu trece prin cea mai bună formă și este cea mai slabă în ofensivă în afară de ultimele două clasate. Rușii au marcat doar 60 de puncte cu Bayern și au înregistrat chiar un record negativ în această stagiune cu Olympiakos: doar 57 de puncte. Nici Zalgiris nu se mai ridică la nivelul arătat în sezonul precedent, dar lituanienii au o apărare încă destul de eficientă și agresivă. Zalgiris a primit mai mult de 80 de puncte o singură dată în ultimele 7 meciuri.

pont: Khimki înscrie cel mult 80 de puncte 1.42


Bayern - Fenerbahce

Bayern e în revenire de formă dar cred că va fi un meci dezechilibrat, controlat de principala favorită la trofeu din această stagiune, Fenerbahce. Turcii au 8 victorii din 10 în deplasare și n-au pierdut niciodată în fața acestui adversar. Chiar și așa, prefer să joc "acoperit": chiar dacă nemții vor produce surpriza, nu cred că va fi la o diferență mai mare de două-trei puncte.

pont: Fenerbahce nu pierde la mai mult de 4 puncte 1.25


Baskonia - Maccabi Tel Aviv

Maccabi Tel Aviv este una dintre cele mai imprevizibile echipe din Euroligă. Atât de imprevizibilă încât în ultimele 6 meciuri a avut, de fiecare dată, alt jucător ca cel mai bun marcator. Baskonia nu a atins, deocamdată, nivelul așteptărilor și, deși este favorită în această confruntare, cred că va avea probleme cu israelienii. Bascii au un număr foarte ridicat de turnovers (peste 13 pe meci) și adversarele recuperează cu ușurință sub ambele panouri (35 de recuperări pe meci).

pont: Maccabi nu pierde la mai mult de 9 puncte 1.37

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Khimki vs Zalgiris
Pronostic:
Khimki: sub 80.5 puncte
Cota
1.42
Bayern vs Fenerbahce
Pronostic:
Fenerbahce: +4.5 puncte
Cota
1.25
Baskonia vs Maccabi Tel Aviv
Pronostic:
Maccabi: +9.5 puncte
Cota
1.37
Cota finala: 2.43
Profit: -9.00
Stake: 9
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro