Ponturi Pariuri Fotbal Kilmarnock vs Hearts

UNIBET

Schimbam tactica pentru inceputul acesta de luna, voi juca bilete single o vreme pentru ca vreau sa aleg doar ce imi place in mod special, fara a scade sansele cu mai multe selectii. Cand am intrat in prima luna pe site am reusit o serie de 15 bilete verzi la rand, cred ca pot face acest lucru din nou.


cota2.ro

De obicei ajung la laptop in jurul orei 20 iar daca gasesc ceva interesant in acea seara voi posta in intervalul 20-21. Cum este si cazul in acum.


Kilmarnock are un sezon excelent si are prima sansa in duelul cu Hearts. Oaspetii se lauda cu locul 5 in clasament si o forma recenta de luat in calcul, 4 victorii in ultimele 5 jocuri. Totusi in deplasare acestia nu sunt o forta, 13:20 golaveraj si 16 puncte din 33 posibile. Gazdele in schimb au 8 victorii din 11 posibile acasa si doua infrangeri, una dintre ele chiar cu adversarii actuali in debutul sezonului. Celtic si Rangers au pierdut aici iar acum mizez pe o revansa a celor de la Kilmarnock, ei avand un goleveraj de invidiat acasa, 21:9 si o forma recenta la fel de buna ca a vizitatorilor.


Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Kilmarnock vs Hearts
Pronostic:
DNB 1
Cota
1.66
Cota finala: 1.66
Profit: -9.00
Stake: 9
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro