Biletul Zilei format din 4 meciuri la cota 5.99

UNIBET

Philadelphia 76ers joaca remarcabil in propriul fief si trebuie sa invinga o alta echipa puternica din Vest, Denver Nuggets, pentru a ramane in top in conferinta. Va fi nevoie de un Jokic in zi mare pentru ca Denver sa castige azi insa diferenta de la final va fi una mica dupa opinia mea, o victorie a gazdelor la 5-10 puncte maxim. Phila are mai multe arme pentru acest duel, o banca mai competitiva si totodata joaca mai bine acasa.


cota2.ro

In mod normal Brooklyn Nets va castiga la diferenta de doua cifre duelul cu Chicago Bulls, insa mergem pe un handicap mai mic si mai sigur in acelasi timp. Nets e superioara la toate capitolele in fata taurilor si o eventuala victorie in mentine in top 6 in Est, deci visul la play-off ramane viu.


New Orleans Pelicans a pierdut la limita in ultimele meciuri iar in cel mai recent a castigat la Bulls, azi Minnesota Timberwolves vine dupa meciuri in nopti consecutive si traverseaza o forma modesta, de aici si alegerea evidenta, o victorie a gazdelor.


Sacramento Kings sunt pe val si acasa domina autoritar chiar si echipele de top ale ligii iar azi a sosit momentul ca Miami Heat sa plece invinsa dupa parerea mea. Regii spera la play-off si vor da totul pentru a ramane in cursa pentru post sezon, ei avand evolutii notabile in ultimele saptamani, mai ales in propria arena.




Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Philadelphia 76ers vs Denver Nuggets
Pronostic:
1
Cota
1.56
Nets vs Bulls
Pronostic:
h1 -6 puncte
Cota
1.63
New Orleans Pelicans vs Minnesota Timberwolves
Pronostic:
1
Cota
1.42
Sacramento Kings vs Miami Heat
Pronostic:
1
Cota
1.66
Cota finala: 5.99
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro