Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 5.89

BETANO

Avem cateva meciuri cu favorite certe astazi si cum e pauza in NBA datorita All-Star-Game-ului am alcatuit un combo interesant.


cota2.ro

Trutnov F ar trebui sa se distreze cu fetele tinere de la Teamstore Brno F, echipa ce e ciuca batailor in competitia feminina din Cehia. Daca forteaza gazdele au potentialul necesar pentru a invinge chiar si la 50 de puncte diferenta, mai ales ca Brno are medie de 55 de puncte marcate/meci in deplasare si undeva la 93 incasate, cifre ce se incadreaza in handicapul propus.


Ekaterinburg F si Enisey Krasnoyarsk F au facut show recent intr-un meci jucat la Enisey si cred ca astazi pragul de 153,5 poate fi depasit fara emotii. Ofensiva celei mai bune echipe din Europa poate produce si astazi 100 de puncte iar daca gazdele lasa garda jos in aparare avem sanse mari de reusita cu alegerea propusa.


Mergem si in Asia pentru duelul dintre Alab Pilipinas si Wolf Warriors. Au fost meciuri cu multe puncte intre cele doua in acest sezon iar cel din Filipine a ajuns la un total de 200 de puncte, scenariu plauzibil si pentru azi, mai ales ca circumstantele dar si cifrele celor doua sustin aceasta alegere, gazdele lideri inconstabili iar oaspetii o aparare mediocra cu multe puncte incasate/meci.



Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Trutnov F vs Teamstore Brno F
Pronostic:
h1 -35.5
Cota
1.87
Ekaterinburg F vs Enisey Krasnoyarsk F
Pronostic:
peste 153.5
Cota
1.80
Alab Pilipinas vs Wolf Warriors
Pronostic:
peste 192.5
Cota
1.75
Cota finala: 5.89
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro