Biletul Zilei format din 4 meciuri la cota 5.83

UNIBET

Avem de unde alege in aceasta seara pentru ca noaptea in NBA incepe devreme si sunt nu mai putin de 11 partide dupa miezul noptii.


cota2.ro

New Orleans Pelicans depind prea mult de A. Davis care nu e refacut complet si ma astept ca Los Angeles Lakers sa castige, condusi de un LeBron concentrat complet pentru ca daca L.A. rateaza play-off-ul atunci munca sa se duce pe apa sambetei.


Miami Heat are prima sansa in duelul cu Detroit Pistons si le acord credit. Gazdele si-au dominat adversarii in ultimele meciuri si au 4-1 bilant in cele mai recente jocuri iar acasa sunt greu de invins.


Oklahoma City Thunder e favorita cu Sacramento Kings insa vine dupa un meci incendiar cu Jazz, terminat cu doua reprize de prelungiri si ma astept sa intampine probleme in fata unei echipe care recent a fost aproape sa castige la Golden State.


Milwaukee Bucks intalneste o formatie aflata intr-o pasa mai putin buna, Minnesota Timberwolves nu-l au nici pe Towns in aceasta noapte si sunt vulnerabili la majoritatea capitolelor dar tempo-ul impus de cele doua ma fac sa cred ca acesta va fi cel mai spectaculos meci al noptii.



Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
New Orleans Pelicans vs Los Angeles Lakers
Pronostic:
2
Cota
1.48
Miami Heat vs Detroit Pistons
Pronostic:
1
Cota
1.62
Oklahoma City Thunder vs Sacramento Kings
Pronostic:
h2 +8.5 pct
Cota
1.57
Milwaukee Bucks vs Minnesota Timberwolves
Pronostic:
peste 223
Cota
1.55
Cota finala: 5.83
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro