Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 4.55

UNIBET


Charlotte Hornets a coborat pe 9 in Est si va cauta sa revina pe locurile de play-off, insa nu cred ca va fi cazul azi, atunci cand primesc replica celor de la Portland Trail Blazers. Oaspetii dupa victoria naucitoare cu GSW de acasa au luat la pas toata America si Canada ajungand la a6a deplasare la rand, seria de 4 victoria fiind intrerupta de Raptors runda trecuta. Merg pe mana vizitatorilor aici care sunt on-fire pe cand 'viespile' au pierdut 3 meciuri la rand acasa.

cota2.ro


Boston Celtics va castiga meciul cu Houston Rockets doar in cazul unui joc perfect in aparare. Verzii au in fata o echipa completa a celor de la Houston capabila sa puna multe puncte in cos, ei fiind pe locul 2 in liga la eficienta ofensiva. Merg pe o revansa a gazdelor care dispun de toate gurile de foc si sunt greu de invins acasa avand in Irving un adevarat lider.



Chicago Bulls si Atlanta Hawks ne-au oferit un show de zile mari recent iar meciul s-a decis dupa 4 reprize suplimentare si s-a soldat cu victoria taurilor. LaVine si Markkenen sunt pustii teribili din Chicago in aceste zile si cred ca vor face diferenta si azi, mai ales ca Atlanta nu va fi in formula obisnuita datorita catorva accidentari.


Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Charlotte Hornets vs Portland Trail Blazers
Pronostic:
2
Cota
1.71
Boston Celtics vs Houston Rockets
Pronostic:
1
Cota
1.74
Chicago Bulls vs Atlanta Hawks
Pronostic:
1
Cota
1.53
Cota finala: 4.55
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro