Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.03

BETANO

Salut baieti,dupa o pauza de cateva zile e timpul sa revin ,,la treaba,, si nu oricum.De maine incep un nou All In si zi de zi cota de 2.

Azi merg pe bilet pe 3 meciuri jucate pe cote mici dar cat mai sigure din punctul meu de vedere.

cota2.ro


1.Midtjylland-Nordsjaelland

  • Doua echipe care au facut spectacol ori de cate ori s-au intalnit.Din 2016 in fiecare meci direct de-al lor s-au inscris peste 2 goluri.Si ptr ca ambele au nevoie de puncte ma gandesc ca si in meciul de azi vom avea spectacol.De aceea pronosticul meu va merge pe goluri.

2.Smyrnis-Olympiakos

  • Meciul asta din Grecia este din punctul meu de vedere foarte simplu,asta daca nu am parte de vreo supriza.De ce zic simplu?Pai Olympiakos este in primul rand mult valoric peste Smyrnis,ca drept dovada si pozitia in clasament(Smyrnis este pe ultimul loc iar Olympiakos pe locul 2) si in al doilea rand din punct de vedere al formei.Nu cred ca vom avea un meci cu multe goluri daca tinem cont si de statisitici dar sper ca Olympiakos sa inscrie cel putin de 2 ori.

3.Craiova-Astra

  • Un meci de care pe care in Liga1.Si nu a contat niciodata de pozitia in clasament.Sunt doua echipe care cand se intalnesc mereu fac spectacol si mai mereu avem parte si de multe cartonase.Ma astept la un meci cu ocazii la ambele porti si de aceea ma gandesc ca vor fi si multe cornere.

DESCHIDE AICI UN CONT NOU LA BETANO ȘI AI ACCES GRATUIT ÎN GRUPUL BUSINESS TIPS + UN BONUS DE 500 DE LEI

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Midtjylland vs Nordsjaelland
Pronostic:
2-5g/meci
Cota
1.33
Smyrnis vs Olympiakos
Pronostic:
Olympiakos 2+
Cota
1.22
Craiova vs Astra
Pronostic:
P6.5cornere/meci
Cota
1.25
Cota finala: 2.03
Profit: -6.00
Stake: 6
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro