Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.09

BETANO

Dubla zilei este una clasica pe goluri.

Se poate spune ca in ambele partide din aceasta seara calificarea este oarecum stabilita tinand cont de scorurile inregistrate in partidele tur in care Tottenham a castigat cu 3 la 0 iar Real Madrid cu 2 la 1 in deplasare.

cota2.ro

In primul meci din Germania avem in teren cativa jucatori de calitate precum Reus ,Gotze Alcacer la gazde iar la oaspeti revenirea lui Kane .

Dupa 3 la 0 in tur nemtii sunt nevoiti sa riste totul pe cartea atacului si din acest motiv Kane sau Song pot specula spatiile libere lasate in aparare .

Aleg varianta GG pentru acest duel.

VEZI AICI COTA 45.00 DE MARTI DIN CHAMPIONS LEAGUE!


In meciul doi Real Madrid dupa cele doua infrangeri in fata rivalei Barcelona poate impaca suporterii cu o calificare in urmatorul tur din Champions League iar sansele sunt foarte mari dupa victoria cu 2 la 1 la Amsterdam.

Gazdele pe langa mijlocasii Kroos,Casemiro si Modric in aceasta seara mizeaza in atac pe Benzema ,Bale si Vinicius , multa calitate si forta ofensiva.

Oaspetii Ajax nu au nimic de pierdut si din acest motiv 4-3-3 folosit pe Bernabeu diseara se anunta unul extrem de ofensiv cu Beek,Jong si Schone la mijloc iar in fata Neres,Tadic si Ziyech.

Un meci in care spectacolul fotbalistic si golurile nu cred ca vor lipsi , pronosticul recomandat este over 2,5 goluri .


Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Dortmund vs Tottenham
Pronostic:
GG
Cota
1.47
Real Madrid vs Ajax
Pronostic:
Over 2,5 goluri
Cota
1.42
Cota finala: 2.09
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro