Biletul Zilei format din 4 meciuri la cota 4.95

Superbet

Pariu multiplu, la secțiunea "speciale": 4 cote combinate la SuperBet la meciul Juventus - Atletico, cotă finală 4.95


cota2.ro

Meciul începe de la scorul de 2-0 pentru Atletico, la Madrid și, probabil vom vedea o echipă foarte defensivă și agresivă a oaspeților. Am ales patru pariuri pe același bilet:


Cel puțin 5 cartonașe galbene: 1.35

Arrbitrul partidei este Bjorn Kuipers, cu o medie de 4 cartonașe pe meci în toate meciurile din Europa, de anul trecut. Miza acestei partide este însă uriașă, Atletico va faulta mult iar Juventus va fi, probabil, surprinsă pe contraatac și își va asuma și ea avertismente "tactice". În plus, mă aștept și la câteva încăierări între jucătorii celor două echipe.


Cel puțin 9 cornere: 1.32

Juventus va încerca să desfacă apărarea lui Atletico, însă Simeone este un tactician desăvârșit, care știe să închidă zona centrală și va acoate, probabil, jocul adversarei în cele două flancuri, de unde vor veni, în consecință, multe centrări. În tur, au fost 15 cornere și mă aștept ca și la Torino să vedem multe.


Cel puțin 35% posesie oaspeți: 1.85

E cea mai mare cotă din pariul meu multiplu. Casele de pariuri se așteaptă, pe bună dreptate, ca Atletico să se apere și să respingă tot, însă cred că madrilenii vor încercă să țină și de minge, mai mult de acest procent. Doar de două ori în acest sezon, Atletico a avut posesie sub această linie, cu Borussia Dortmund și Barcelona, dar Juventus este, totuși, un altfel de adversar, care nu se bazează, neapărat, pe o posesie mult superioară adversarului.


6 schimbări în meci: 1.5

Există perspectiva prelungirilor și aceasta este explicația acestei cote. Totuși, va fi un meci dur, există riscuri de accidentări. Alegri nu face mereu toate schimbările, dar acest meci și miza sa o vor impune.

Bonusuri pariuri EXCLUSIVE în Martie 2019:


Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Juventus vs Atletico
Pronostic:
peste 4.5 cartonașe galbene
Cota
1.35
Juventus vs Atletico
Pronostic:
peste 8.5 cornere
Cota
1.32
Juventus vs Atletico
Pronostic:
posesie Atletico: peste 34.5%
Cota
1.85
Juventus vs Atletico
Pronostic:
Nr. schimbări: peste 5.5
Cota
1.50
Cota finala: 4.95
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro