Ponturi Pariuri Fotbal Valur Reykjavik vs Afturelding

BETANO

Astazi oferta nu este bogata si din acest motiv cautam ceva bun prin campionatele sau cupele mai putin importante .

Mergem in Islanda in cupa ligii acolo unde Valur intalneste pe Afturelding .

cota2.ro

Daca Valur este cunoscuta deoarece a castigat ultimul campionat in Islanda despre oaspeti va pot spune ca au castigat a treia liga mai exact Division 2 si in acest sezon vor evolua in a doua liga adica Inkasso-deildin.

In cupa ligii aceste doua formatii fac parte din a treia grupa si pana in acest moment au acumulat cate sapte puncte fiecare dupa primele patru partide.

Foarte interesant este faptul ca Valur a primit gol/goluri in trei din cele patru partide pe cand oaspetii de astazi au marcat si primit gol/goluri in toate cele patru partide disputate .

Imi place foarte mult golaverajul oaspetilor de astazi 12 goluri marcate , medie trei goluri pe meci si adaug aici un alt detaliu important si anume Valur a primit sapte goluri in trei din cele patru partide .

Chiar daca Valur este echipa mult mai buna in primele meciuri a dat dovada de multe probleme in aparare de care pot profita oaspetii de astazi care au un atac foarte harnic.

Cred ca acest meci va fi unul cu goluri in ambele porti si cum cota oferita este una foarte buna eu consider ca merita pariata.


Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Valur Reykjavik vs Afturelding
Pronostic:
GG
Cota
2.07
Cota finala: 2.07
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro