Biletul Zilei format din 4 meciuri la cota 3.24

BETANO

Pariu cu patru evenimente și o cotă finală de 3.24 la BETANO:


cota2.ro

Dinamo - Hermannstadt Linia de cornere este mult prea mare pentru un meci în care ambele echipe vor fi mai degrabă preocupate să nu piardă. În toate meciurile jucate în 2019, atât Dinamo cât și Hermannstadt au depășit o singură dată linia de 5 cornere.

Pont: cel mult 11 cornere în meci 1.29


Hoffenheim - Leverkusen Două echipe ofensive și spectaculoase care au oferit nu mai puțin de 14 goluri în ultimele 3 confruntări directe. De asemenea, în 5 din ultimele 7, ambele au marcat.

Pont: cel puțin trei goluri în meci 1.35


West Bromwich - Birmingham Un meci important și cu miză pentru ambele echipe. Birmingham vine după 4 înfrângeri consecutive fără gol marcat și e periculos de aproape de retrogradare, în timp ce West Bromwich a câștigat în ultimele două etape fără să primească gol și, în cazul unei victorii, s-ar apropia la doar 2 puncte de locul doi, care duce direct în Premier League. E și o rivalitate binecunoscută între cele două echipe și cred că va fi un motiv în plus ca ambele să joace la rezultat.

Pont: 1X și cel mult 4 goluri în meci 1.4


Darrușșafaka - Bayern Munchen Bayern este obligată să câștige în Turcia, pe terenul ultimei clasate pentru a mai spera la unul din locurile care duc în playoff. Este penultima etapă a sezonului regulat, iar Bayern are cel mai ușor program dintre cele 7 echipe implicate în lupta pentru cele 3 locuri rămase (în ultima etapă joacă acasă, cu penultima clasată, Gran Canaria). În tur, pe propria arenă, Bayern a obținut cea mai categorică victorie din această stagiune chiar cu Darrușafaka: 116-70

Pont: victorie Bayern 1.33

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Dinamo vs Hermannstadt
Pronostic:
sub 11.5 cornere
Cota
1.29
Hoffenheim vs Leverkusen
Pronostic:
peste 2.5 goluri
Cota
1.35
West Bromwich vs Birmingham
Pronostic:
1X și sub 4.5 goluri
Cota
1.40
Darușșafaka vs Bayern Munchen
Pronostic:
2
Cota
1.33
Cota finala: 3.24
Profit: -4.00
Stake: 4
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro