Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.54

BETANO

Prieteni astazi pe langa cele trei bilete in cote ridicate avem si aceasta varianta de bilet in cota 2+


cota2.ro

Baschet Germania BBL orele 16.00 Gottingen vs Oldenburg , oaspetii traverseaza o perioada foarte buna castigand ultimele sase partide iar astazi mizez pe o noua victorie in fata unui adversar care se afla la polul opus ca forma , Gottingen au pierdut ultimele sase partide iar moralul jucatorilor este la pamant.

Ultimele sapte partide directe au fost castigate categoric de Oldenburg iar astazi asa cum am spus ma astept la un nou succes fara emotii.


Tenis ATP Miami finala , Roger joaca extraordinar de bine si da , se poate spune ca este cel mai in forma jucator de tenis al momentului .

Nu este chiar cea mai simpla finala pentru Federer astazi dar experienta isi va spune cuvantul mai ales ca au fost momente in care Isner a aratat multe slabiciuni la Miami .


In fine ultimul pronostic soseste din hochei Suedia SHL orele 16.00 Frolunda vs Malmo , play off sferturi de finala

Gazdele conduc la general cu 3 la 1 si astazi in cazul unui succes obtin calificarea in semifinale .

Pentru cine nu cunoaste bine sau nu urmareste mult acest sport va spun ca Frolunda a obtinut trofeul Champions in acest sezon si este regina Europei pe gheata .

In cele patru partide disputate in acest play off observam ca cele trei victorii obtinute de Frolunda au fost categorice , 4-0 si 7-2 acasa si acum doua zile 5 -3 la Malmo acasa.

Astazi arena va fi un vulcan iar Frolunda are toate armele la dispozitie sa castige acest meci si sa continue traseul catre titlul de campioana a Suediei unde eu o vad principala favorita .


AICI AI COTA 30.00 EASY MONEY!



Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Gottingen vs Oldenburg
Pronostic:
Oldenburg H 3,5
Cota
1.33
Isner vs Federer
Pronostic:
Federer castiga
Cota
1.29
Frolunda vs Malmo
Pronostic:
Frolunda castiga
Cota
1.48
Cota finala: 2.54
Profit: 15.40
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro