Ponturi Pariuri Fotbal Atalanta vs Bologna

Superbet

Predictia zilei soseste din fotbal Serie A acolo unde in aceasta seara avem un meci foarte interesant , Atalanta vs Bologna .


cota2.ro

Gazdele pot profita de pasii gresiti facuti de Roma,Lazio si Milan care in aceasta etapa nu au reusit sa castige iar lupta pentru locurile 3-4 de Champions este foarte interesanta tinand cont ca numai putin de sapte echipe au sanse sa ocupe una dintre aceste pozitii in clasament.


In cinci dintre ultimele sase partide disputate de Atalanta pe propiul teren in campionat au fost inscrise cel putin trei goluri si aceeasi situatie intalnim si in ulltimele trei deplasari ale echipei oaspete de astazi .


Daca despre goluri am vorbit si consider ca avem sanse mari ca pe tabela de marcaj totalul sa fie de cel putin trei acum vorbim si despre cornere .

Aici la Bergamo totalul cornerelor a fost de cel putin 11 in patru dintre ultimele cinci partide disputate , echipa gazda este una dintre cele mai spectaculoase echipe din Serie A si loviturile de la coltul terenului sunt rezultatul jocului pe benzi cu multe centrari pe atacanti .


Foarte interesanta este si statistica cornerelor in partidele disputate de Bologna in deplasare acolo unde in cinci dintre ultimele sase meciuri au fost executate cel putin 11 lovituri de la coltul terenului .


Prieteni in aceasta seara Atalanta trebuie sa castige pentru a spera la un loc de Champions mai ales ca etapa viitoare se deplaseaza la Milano pentru meciul cu Inter ocupanta locului trei iar Bologna dupa victoria obtinuta ieri de Empoli in acest moment se afla pe locul 18 retrogradabil .


Ma astept la un meci deschis in care gazdele vor domina dar cu siguranta oaspetii nu pot sta pe semicerc si vor cauta sa inscrie eventual pe contraatac.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Atalanta vs Bologna
Pronostic:
peste 2.5 goluri și peste 10.5 cornere
Cota
3.00
Cota finala: 3.00
Profit: -6.00
Stake: 6
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro