Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.46

BETANO

Mizam pe doua pronosticuri din fotbal pe biletul dubla zilei .


cota2.ro

Campionat Emiratele Arabe Unite (EAU) , Al-Ahli Dubai vs Dibba Al Fujairah este meciul de unde am ales primul pronostic si asta deoarece gazdele traverseaza o perioada foarte buna.

Al-Ahli soseste dupa cateva victorii importante , acum doua saptamani au castigat trofeul Arabian Gulf Cup si tot luna trecuta au obtinut accesul in finala Presidents Cup pe care o vor disputa la sfarsitul acestei luni .

In campionat ocupa locul patru si obiectivul este unul dintre locurile doi sau trei care ofera accesul in AFC Champions mai exact Liga Campionilor din Asia.

Gazdele de astazi au obtinut un succes important acum doua etape in fata ocupantei locului doi Al -Ain si in ultima etapa o victorie in deplasare cu 3 la 1 .

Al-Ahli astazi cu o victorie pot urca pe locul doi in clasament si consider ca sansele sa obtina cele trei puncte sunt foarte mari tinand cont ca intalnesc ultima clasata Dibba Al Fujairah o echipa care a pierdut toate cele noua partide disputate in deplasare primind 26 de goluri , medie aproape 3 goluri pe meci.

Mizez pe victorie Al-Ahli si cel putin trei goluri marcate tinand cont de marile probleme din apararea oaspetilor.


Al doilea pronostic soseste din Franta Ligue 2 , GFC Ajaccio vs AC Ajaccio , un duel in care consider ca spectacolul va lipsi deoarece un egal poate multumi ambele formatii .

Gazdele locul 14 cu 34 de puncte iar oaspetii locul 13 cu 35 de puncte sunt obligate sa mentina distanta fata de locul 18 ocupat de Nancy cu 29 de puncte care se deplaseaza la Clermont , un meci greu impotriva unei echipe care lupta pentru un loc in play off .

Din punctul meu de vedere diseara aceste doua formatii nu cred ca vor risca mult si asa cum am scris mai sus o remiza poate fi multumitoare , aleg varianta la pauza sau la final egal , adica psf X .


Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Al-Ahli Dubai vs Dibba Al Fujairah
Pronostic:
1 & over 2,5
Cota
1.54
GFC Ajaccio vs AC Ajaccio
Pronostic:
Pauza sau final egal (psf X )
Cota
1.60
Cota finala: 2.46
Profit: 7.30
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro