Biletul Zilei format din 4 meciuri la cota 10.48

BETFAIR SPORTSBOOK

Cubs si Angels incep seria directa in aceasta seara. Pentru prima data in startul sezonul cred ca gazdele vor lega doua victorii la rand, circumstantele sunt pro pentru ei. Pe langa faptul ca Angels sunt abia pe locul 14 la run-uri inscrise iar Cubs pe 4, oaspetii au palmares negativ in ultimele vizite aici, 1-4 in precedentele 5 jocuri. (Baseball)


cota2.ro


Brno are avantajul terenului propriu in duelul cu USK Praga insa oaspetii trec printr-o pasa mai buna. Asadar luam 2 final aici, vizitatorii avand 4-1 bilant in ultimele 5 jocuri pe cand gazdele au castigat un singur meci din ultimele 12 partide, insa cu primele 7 clasate au fost aceste partide.


Sharma A. (Aus) are un sezon excelent si merg pe mana ei in disputa cu Errani S. (Ita). Italianca a revenit de cateva saptamani in circuit dupa o suspendare drastica, fiind tinta unor blaturi in circuit iar tenisul ei inca nu e la nivelul din anii trecuti, Sara avand o serva modesta pe care Sharma o poate ataca foarte repede.


Haddad Maia B. (Bra) vs Sorribes Tormo S. (Esp) e unul dintre cele mai echilibrate dueluri in aceasta faza la Bogota. Ambele tenismene iubesc aceasta suprafata, au cifre excelente si e greu de prezis o desfasurare insa sud-americanca imi inspira mai multa incredere, aceasta e calita in batalii mai aspre cu jucatoare de top in ultimii ani, la nivel ridicat si a aratat o pofta mare de joc in fazele eliminatorii dupa ce in calificari nu stralucit.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Cubs vs Angels
Pronostic:
1
Cota
1.63
Brno USK vs Praga
Pronostic:
2
Cota
2.10
Sharma A. (Aus) vs Errani S. (Ita)
Pronostic:
1
Cota
1.75
Haddad Maia B. (Bra) vs Sorribes Tormo S. (Esp)
Pronostic:
1
Cota
1.75
Cota finala: 10.48
Profit: 94.80
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro