Biletul Zilei format din 5 meciuri la cota 3.85

BETANO

1.Rijeka-Zapresic

  • Rijeka locul 2 in clasament la 3 puncte distanta de locul 3 iar Zapresic locul 7.Clar meciul este mult mai important pentru gazde si pentru ca joaca si acasa voi merge 1 solist.

2.Dortmund-Mainz

cota2.ro

  • Dortmund vine dupa o infrangere dureroasa (un 0-5 cu Bayern) si acum cu siguranta va incerca sa spele rusinea.Joaca si acasa si de aceea voi merge solist pe ei.

3.Aves-Sporting

  • Sporting intr-o forma foarte buna intalneste o echipa de pe la mijlocul clasamentului pe care a tot batut-o in meciurile directe.Fiind pe locul locul 3 la doar 3 puncte de locul 4 cu siguranta isi va da interesul pe teren chiar daca joaca in deplasare si voi merge pe ei.

4.TSKA Moscova-Orenburg

  • TSKA lupta pentru un loc de Champions League si jucand acasa cu o echipa mult mai slaba din orice punct de vedere are toate sansele sa ia cele 3 puncte.Voi merge din nou pe un solist.

5.Huesca-Barcelona

  • Pe Barcelona ii asteapta un meci greu in Champions League cu Manchester Utd si prin urmare o sa joace cu rezervele.Messi 100% nu va juca.Si nici nu au de ce pentru ca sunt pe primul loc la foarte multe puncte distanta de locul 2.Voi merge doar o dubla pe ei.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Rijeka vs Zapresic
Pronostic:
1
Cota
1.22
Dortmund vs Mainz
Pronostic:
1
Cota
1.30
Aves vs Sporting
Pronostic:
Sporting castiga oricare repriza
Cota
1.38
TSKA Moscova vs Orenburg
Pronostic:
1
Cota
1.44
Huesca vs Barcelona
Pronostic:
x2
Cota
1.22
Cota finala: 3.85
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro